Locaties

Otterlo

De praktijk in Otterlo is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Sinds de verbouwing heeft de praktijk twee behandelruimtes.

Wachtkamer

Buiten de massage en oefentherapie behandelingen is er de mogelijkheid om op de hometrainers te oefenen en een trainingsschema te volgen. Er zijn twee pulley's voor krachttraining en er is een loopband aanwezig.

Behandelruimte

Als eerste praktijk in Nederland hebben we de JBN med loopband in gebruik. Een loopband met vele mogelijkheden. Hij is instelbaar vanaf een zeer lage loopsnelheid zodat patienten met een nieuwe heup- of knie prothese in laag tempo kunnen starten. Langzaam kan men in loopsnelheid opbouwen. De loopband is tevens instelbaar tot een 25 % helling, waardoor men bijvoorbeeld ook een parcours met twee of meer hellingen kan lopen.

Behandelruimte

Wekerom

Sinds juli 2014 is de praktijk ook gevestigd in het Medisch Cluster van het Kulturhus in Wekerom.

Daar zijn drie behandelruimtes beschikbaar waar, op afspraak, wordt behandeld. Deze ruimtes zijn vergelijkbaar ingericht zoals in Otterlo. Zo is het, naast de reguliere massage en oefentherapie behandelingen, ook mogeijk om in Wekerom op de hometrainer, crosstrainer of loopband te oefenen of de pulley te gebruiken voor krachttraining.

Verder verzorgen wij voor Fitness Wekerom de verplichte conditietest en intakegesprek waardoor u goed voorbereid gaat fitnessen.